Over Brand Density

Letterlijk vertaald betekent Brand Density merkdichtheid. Iedereen is er gevoelig voor: sterke merken. Merken die bijzonder relevant zijn, daar wanneer jij aan ze denkt of ze nodig hebt. In een tijd waarin je op ieder moment van de dag jouw zoektocht naar een product of dienst kunt starten, staan bedrijven voor een belangrijke taak. Vooral wanneer ze een aantal concurrenten hebben die op het eerste oog precies hetzelfde aanbieden. 

Anders dan andere online bureaus richten wij ons niet puur op het krijgen van nieuwe klanten en gevonden worden op internet. Dat doen we omdat onderzoeken keer op keer aantonen dat een sterk merk van grote invloed is op de groei van je business. Daarom helpen we aan meer zichtbaarheid en leads, maar ook zeker aan een ijzersterk concept en brand.

Online marketing, communicatie en branding komen samen in hartje Rotterdam. In het authentieke Groot Handelsgebouw bevindt zich ons kantoor van waaruit we ook onze open trainingen organiseren.

Het netwerk van
marketing professionals

 Brand Density bestaat uit een hecht netwerk aan freelance professionals en partner bureaus, ieder met hun eigen specialisme en in nauwe onderlinge samenwerking. 

Wij zorgen er samen voor dat de energie die binnen een bedrijf leeft buiten gehoord, gezien en gevoeld wordt. Zodat een bedrijf zichtbaar wordt, meer verkoopt en een sterk merk kan groeien. Dat doen we met een netwerk van copywriters, online marketeers, advertising experts, web bouwers en trainers binnen het online marketing en communicatieveld. 

 

Join the team

Ben jij een fenomenale copywriter en/of tekstschrijver  (freelance)  met kennis van SEO en interviewtechniek? We maken graag kennis met je. 

Zin in een stage bij Brand Density?
Ook dan ontmoeten we je graag!

Over Marieke pijler

Ook wel eens ‘Marieketing’ genoemd. Gefascineerd door marketing en branding. Ik sta erom bekend alles te scannen op pay-off en overtuigingskracht, – van bonnetje tot shampoo fles. Dag in dag uit onderzoek ik waarom sommige bedrijven slagen met marketing en anderen niet. En waarom sommige start-ups the next big boys worden, terwijl anderen niet verder komen dan starten.

Nieuwe klanten aantrekken, zichtbaar worden in de markt, de autoriteit worden in jouw domein: dat zijn de opgaves van vrijwel iedere ondernemer en marketeer. Hoe je dat doet, en tegelijkertijd een sterk merk ontwikkelt? Ik kan je er alles over vertellen. Energiek, bevlogen en fanatiek. Met mijn creativiteit kom in on the spot met ideeën voor je business die jou doen verrassen. Strategisch doordacht en vol energie voor jouw marketing en merk.

 

"Nieuwe klanten aantrekken en binden, de business groeien én een sterk merk worden: dat zijn de opgaves van vrijwel iedere ondernemer en marketeer."
- Marieke Pijler
Founder Brand Density B.V.

MARIEKE pijler boeken

Jaarlijks verzorgt Marieke meer dan 80 trainingen en keynotes bij multinationals en MKB organisaties. Je kunt mij boeken als

 

 Keynote spreker Marketing / Communicatie / Branding;

 Trainer Marketing / Communicatie / Branding; 

Strateeg voor jouw online strategie.

Wil jij ook online groeien? Schrijf je in en ontvang:

 ✓ Marketing tips voor online groei
 ✓ Gratis handige marketing tools om zelf aan de slag te gaan
  ✓ Uitnodiging voor gratis training online invloed in Rotterdam (t.w.v. €399,-)