Skip to content

Ron Dukker - directeur Conversion Crew

Een absolute autoriteit in haar vakgebied.

Marieke heeft Conversion Crew begeleid in de ontwikkeling van de nieuwe positionering. Marieke is altijd buitengewoon serieus met haar vak bezig en uiterst professioneel in de samenwerking. Tegelijk is zij enorm gedreven en enthousiast over wat ze doet; een energie die ook zeker overslaat naar haar omgeving en die de samenwerking nog leuker en effectiever maakt. Wat mij betreft is Marieke een absolute autoriteit in haar vakgebied en ik durf haar altijd met het volste vertrouwen aan te bevelen in mijn omgeving.

Maurits Grosfeld - founder House.nl

Marieke is voor mij de
koningin van branding en positionering.

Leuk feitje: we zijn inmiddels ook goede vrienden.

Testimonial afbeelding (5)

Richard de Looff - De Looff & Partners

Ontzettend blij met onze nieuwe positionering. Dit weerspiegelt volledig wie we zijn.

Mariola bouwman - Consultant bij Schurq.

In twee sessies waren wij eruit!

Marieke heeft ons super goed geholpen aan een nieuwe positionering en merknaam. Ik beveel haar iedere organisatie aan die hun positionering wil versterken.

Sharon Nijbroek - Marketing Manager Axians

Coming up!

Review onderweg!

Mega aanrader om met Marieke te werken.

Elke Verbaarschot

Marketing Communications Manager bij Lejeune

Marieke is een positieve bom van energie waar je niet anders dan geïnspireerd van raakt. Ze schroomt niet om haar uitgebreide kennis met je te delen zodat je zelf ook verder kan ontwikkelen. Mega aanrader om met Marieke te werken. 

Een goede stap voor ons als scale-up.

Sjoerd Blijleve

Partner Valo Media - www.valomedia.nl

Marieke zit vol energie, komt met scherpe inzichten en is niet op haar mond gevallen. Voor ons werkte dat erg goed en heeft ze samen met ons onze positionering verder aangescherpt. Ik vind het erg fijn samenwerken en een goede stap voor ons als scale-up.

Als je de mogelijkheid krijgt om met haar te werken, niet aarzelen, gewoon doen.

Edgar Muit

Sr. Projectmanager

Marieke is bijzonder deskundig op het gebied merkstrategie en online branding. Naast de inhoud ook een ontzettend fijn persoon om mee te werken en naar te luisteren. In één woord enthousiasmerend. Als je de mogelijkheid krijgt om met haar te werken of een training bij haar te volgen, niet aarzelen, gewoon doen.