Strategie

Wil je structureel met online marketing aan de slag? Zonder strategie geen resultaat. Wij helpen je met je online marketing strategie of een onderdeel daarvan, zoals strategie voor je content marketing, inbound marketing, social media of website. 

Online Marketing doelen waar wij je mee kunnen helpen

Leads genereren

Online zichtbaarheid en naamsbekendheid vergroten

Online autoriteit claimen

Meer omzet maken

Vergroten online engagement en binding met doelgroep

Online Branding / Brand awareness 

 

Strategie service

Jouw strategie door ons laten ontwikkelen? Brand Density ontwikkelt jaarlijks de volgende strategieën voor organisaties met groei en bloeiplannen. We kunnen jou en je team ook meenemen en trainen in het ontwikkelproces op de laatste inzichten. 

Liever een los uurtarief betalen voor strategisch advies? Ook dat kan. Ons uurtarief is €180 ex BTW. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. 

Wij ontwikkelen:

Online marketing strategie 

Content marketing strategie 

Inbound marketing strategie

Social media strategie 

Website strategie

Online Strategie tools

In onze strategiesessies maken we veel gebruik van strategietools die we zelf ontwikkeld hebben. Deze tools maken dat we met teams sneller en beter tot een heldere strategie komen. Online strategie moet duidelijk zijn en moet daarom op 1A4 passen. Zo weet iedereen wat de koers is en welke acties nodig zijn om bijvoorbeeld zichtbaarheid te vergroten, meer leads te genereren of de online autoriteit te worden in jouw branche.

In onze shop

Waardepropositie canvas

Canvas voor Webteksten

Merkpositionering canvas

Storytelling canvas

Bekijk ook

Training

Content