Skip to content


Reviews

Dit is wat klanten zeggen over mijn business coaching.

Reviews van klanten

 Ik ga het niet mooier maken dan het is. Ik zeg je alleen dat ik jou en je merk tot een doorbraak kan helpen op ieder front. 

Gerdien Hengeveld
"Ik had al meerdere businesscoaches gehad"
Ik wist dat er meer in mij zat maar ik kon het geen vorm geven. Ik verlangde naar meer verbinding tussen mij en mijn diensten in mijn bedrijf en wilde graag weten hoe ik dit op een unieke wijze kon neerzetten. De samenwerking met Marieke ervaar ik als super prettig. Ze heeft pit, is direct, is duidelijk en coacht je recht voor je raap. Aan de andere kant is ze ook lief, oprecht en als ik haar nodig heb dan maakt ze altijd tijd voor mij. Het is zo prettig dat Marieke zelf ook dit hele pad heeft bewandeld, ze komt met eigen voorbeelden en voelt me feilloos aan. Ze weet mijn schaduwkanten van het ondernemerschap in het licht te zetten en helpt me met tips en adviezen, zodat deze punten in de toekomst geen belemmeringen meer zijn. Marieke heeft er mede voor gezorgd dat ik nu een goed inkomen heb zodat ik met een veilig gevoel samen met haar aan mijn plannen kan werken achter de schermen. Daarnaast heeft ze mij geholpen om door mijn innerlijke barrières te breken en me geholpen om keihard uit mijn comfortzone te stappen. En het prettige is dat ik dit allemaal samen met haar mag doen en het dus niet alleen hoef te doen. Ze geeft me (zelf)vertrouwen, sturing, en gebruikt haar helikopterview om het hele proces in de gaten te houden.
Gerdien Hengeveld
Eigenaar van www.gerdienhengeveld.nl burn-out coaching en Gewoon Gerdien, styling en kleuradvies
Esther Natar
" Ze is een business coach on steroïds. Dat werpt ook z'n vruchten af."
Het ging okay maar wist dat het nog veel beter kon. Daar had ik niet alleen een plan voor nodig maar vooral ook hulp bij het uitrollen van dat plan. Marieke biedt dat. Ze geeft je een aai over je bol waar nodig en een duwtje in de rug om je op gang te helpen. Wel moet je bereid zijn om aan te poten. Marieke is niet voor watjes. Ze is een business coach on steroïds. Dat werpt ook z'n vruchten af. Binnen 3 maanden heb ik de investering in Marieke al terugverdiend. Mijn nieuwe aanbod krijgt steeds meer vorm. Maar bovenal ben ik meer en meer in mezelf gaan geloven. Dat komt mede door de begeleiding van Marieke.
Esther Natar
Ondernemer, eigenaar De Content Agency
Mark Voermans
"Ik ben ongelooflijk onder de indruk van Marieke"
Ik ben ongelooflijk onder de indruk van Marieke vanaf het moment dat ik haar ontmoette en vroeg of ze mij kon helpen bij de positionering van mijn nieuwste bedrijf. Marieke's enthousiasme, diepgaande vakkennis, bewezen gevoel voor branding en marketing maken dat zij in staat is om zeer doelgroep specifieke zaken en vakjargon snel te doorgronden en te begrijpen, om vervolgens tot een snel en begrijpelijk resultaat voor de ondernemer én eindklant te komen. Daarnaast is ze als mens hartelijk, verbindend, humoristisch, inlevend en heel duidelijk. Kortom een heel fijn mens om mee samen te werken.
Mark Voermans
Founder Da Vinci Company
Jose van den Hoven
"We begonnen om 10 uur en om kwart over 10 wist ik al: dit is zó goed..."
Met haar enorme kennis, drive en scherpte heb ik mijn creatieve ideeën concreet gekregen en tot een helder plan gemaakt. Het geeft me focus, meer rust en nóg meer zin in de toekomst met Forza 2.0!
Jose van den Hoven
Eigenaar Forza Company, www.forzacompany.nl
Miriam Hekker
"Wat ik had verwacht is ook echt wat ik heb gekregen"
Marieke helpt je naar the next level door haar energie, commitment en aanwezigheid. Ze heeft ongelooflijk veel kennis, dat krijg je ook van haar. Het maakt bijna niet uit op welk level je een vraag stelt. Ze kan er onmiddellijk op aanhaken en je verder helpen."
Miriam Hekker
Coach voor bewuste ondernemers, zie www.miriamhekker.nl
Wendy Oude Veldhuis
"In één dag kwamen we tot de kern, kreeg ik veel antwoorden en tientallen ideeën voor teksten, sales en de socials."
Mijn positionering was niet helemaal helder. Ik bied veel verschillende diensten aan en het paste niet helemaal lekker bij elkaar. Ik wilde graag een goed antwoord op de vraag 'wat doe je?'. De livedag met Marieke was heel tof. In hoog tempo bespraken we mijn wensen, doelen en USP's. Het werd al snel helder wat mijn positie in de markt zou moeten zijn en hoe ik mijn aanbod kon aanpassen zodat het allemaal in één dienst past. We schreven zelfs een eigen methode die ik kan gebruiken bij mijn klanten. In één dag kwamen we tot de kern, kreeg ik veel antwoorden en tientallen ideeën voor teksten, sales en de socials.
Wendy Oude Velthuis
Eigenaar Bureau Snugger, marketeer en beïnvloedingspsycholoog
Thursday, August 31, 2017
Kristel van Herpt
"No nonsense en recht voor z'n raap. Je kunt er meteen mee aan de slag."
Met Marieke heb ik resultaatgericht gewerkt aan mijn nieuwe merk, waarmee ik business coaching aan fotografen aanbied. Het is heel prettig om doelgericht en zonder poespas met Marieke in één dag inzicht te krijgen, teksten te creëren en problemen te tackelen. Wat ook zo fijn is, je kunt er meteen mee aan de slag! Kortom: Een live dag met Marieke is no nonsense en recht voor zijn raap. Eigenlijk net als ik en hoe ik graag werk.
Kristel van Herpt
Kristel van Herpt fotografie, fotograaf en businesscoach voor ondernemende fotografen
Thursday, August 31, 2017
Marielle-Cruz-Vargas
"Met de tools die je meekrijgt, kun je daarna goed zelf verder aan de slag. Dikke aanrader!"
Met veel enthousiasme en praktijkgerichte voorbeelden helpt zij je verder aan de juiste strategie voor je bedrijf. Met de tools die je meekrijgt, kun je daarna goed zelf verder aan de slag. Dikke aanrader!
Mariëlle Cruz Vargas
Eigenaar MCV Weddings & Wedding Academy
Thursday, August 31, 2017
Alex Lie-Hap-Po
"Deze investering verdien ik in no time terug."
Marieke kon mij op een snelle manier duidelijk maken wat ik allemaal liet liggen bij mijn positionering. Met simpele oefeningen heeft ze mij geholpen om mijn brand en positionering voor de komende jaren scherp te krijgen. De strategieën die ze heeft gedeeld zijn onmisbaar ( tenzij je niet wil opvallen in je markt). Deze investering verdien ik in no time terug. Zeer aan te raden wanneer je vastloopt en het moeilijk vindt om de juiste keuzes te maken.
Alex Lie-Hap-Po
www.alexliehappo.nl
Robert
"Een merkstrateeg die het je klanten vele malen gemakkelijker maakt om voor jouw bedrijf te kiezen."
Gedreven, zo kun je Marieke het best omschrijven. Super gepassioneerd in haar vak, dat haar tot een expert maakt. Een merkstrateeg die inzicht geeft in hoe het kiezen voor de juiste identiteit en positionering het jouw klant vele malen gemakkelijker maakt om voor jouw bedrijf te kiezen. Ik raad haar ten zeerste aan.
Robert Tjung
Founder van diverse ondernemingen
p71KliCv_400x400
"Een brok energie, inspiratie en kennis"
Wil je boven het maaiveld uitsteken? Bereid om je te positioneren als de pro in jouw vakgebied? Schakel dan Marieke in en zet je schrap. Een brok energie en inspiratie en kennis. Echt heerlijk en inspirerend!
Yvonne van Dalen
Eigenaar bij Photograpy Coach

9,1

Score op Springest.nl

5/5

Op basis van 100+ Google reviews

"

"Energie en expertise zijn de twee woorden waar ik aan moet denken als je Marieke Pijler zegt. Marieke weet als geen ander wat bedrijven nodig hebben om te groeien."

Gijs Dellemijn

Eigenaar mintwater.nl

Ontvang direct mijn eerste advies, gratis.

Ben je goed in wat je doet en zoek je naar jouw eigen sweet spot in de markt, naar meer omzet, winst en klanten?
Voel je dat er méér in zit, maar blijf je hangen bij de ‘hoe dan’? Dan wil ik je graag spreken.

Ja, ik wil een eerste advies en plan graag
een gratis match call