Skip to content

Over
Brand Density

Brand Density helpt ondernemers en groeiende merken hun markt te domineren vanuit een ijzersterke positionering. Middels business coaching en merkstrategie help ik ondernemers met het vinden en claimen van hun meest winstgevende en aantrekkelijke positie in de markt.

Een merk is pas sterk als het verkoopt.

Hoe kan het dat het ene bedrijf moeiteloos klanten aantrekt terwijl het andere bedrijf moet vechten voor omzet? Een vraag die mijn altijd heeft gefascineerd. Het antwoord is betrekkelijk simpel: kies een ijzersterke positionering in de markt en voer deze 360 graden rond door in consistente, effectieve marketing. Dit is exact waar ik ondernemers mee help, als businesscoach voor ondernemers en als merkstrateeg voor scale-ups.

Claim de positionering
die je moeiteloos klanten
oplevert

Helder, direct en recht voor z’n raap. In mijn blogs en artikelen deel ik mijn mening over ondernemen en positioneren. Die is vaak niet mals, maar wel erg duidelijk. Daarom worden ze veel gedeeld en nog vaker gelezen. 

Over Marieke

Merkstrateeg, business coach. Met een hekel aan business coaches. Maar ach, het bekt zo lekker. Klanten werken met mij omdat een een strateeg ben met toewijding aan hun bedrijf. Brabantse genen, Rotterdamse aanpak. Onderaan begonnen, uitgegroeid tot topverkoper en later merkstrateeg. Een waardevolle combinatie. Want je kunt nog zo’n mooi merk hebben: het is pas sterk als het verkoopt.

Voor wie houdt van grootsheid.

WHY
In progressie vinden we geluk. Bewandel het pad naar boven en vind de plek die altijd al voor jou bedoeld was. Voor jezelf, en voor anderen: mensen wachten op jouw leiderschap.
HOW
Door ondernemers te activeren uit te dagen in hun volle vermogen en potentie. Middels strategie en structuur helpen wij ze aan gerichte actie om hun meest krachtige en winstgevende positionering in de markt te claimen.
WHAT
Businesscoching en positioneringsstrategie voor dienstverlenende scale-ups en groeiende ondernemers die de go-to expert van hun markt willen worden.

Contact

mediamodifier_image (1)

Had ik dit vijf jaar geleden maar gelezen.

– Marlon Augustijn, First Aid Marketing

Jouw waarde, in één zin.

Hèhè, ze bestaan nog! Zo’n e-book die het lezen waard is. Ontdek jouw meest winstgevende en aantrekkelijke positionering in de markt, jouw klantoase. Pas dan wordt marketing supereffectief. Download nu het e-book.

Met het invullen van dit formulier ga je akkoord met onze privacy verklaring

Let your brand be
moved by the people
who love it.