Over

Brand Density is gespecialiseerd in online marketing strategie, content strategie en merkstrategie. Met training, strategiesessies en coaching wordt je als marketing/communicatie professional of ondernemer uitgedaagd en gestuurd in het behalen van je doelen. Denk aan leadgeneratie, zichtbaarheid voor je merk, online autoriteit en conversie. Van groot belang voor de groei van jouw business en brand.

Online marketing strategie  –  Content strategie  –  Merkstrategie
Image


Team

In 2016 is Brand Density opgericht door Marieke Pijler. Zij werkt binnen Brand Density inmiddels samen met een selectie van professionals met een serieus track record in online marketing, branding, content marketing en copywriting. In de afgelopen jaren hebben zij elkaar ontmoet. Daardoor bestaat Brand Density inmiddels uit een netwerk van fijne partners en vakgenoten. Zij werken samen in de totstandkoming van strategie, of faciliteren wanneer de strategie uitgevoerd mag worden, op weg naar ROI. 

Image

Visie en aanpak

Online strategie en ROI

Brand Density kiest in haar benadering van online strategie voor een mix van technologie, consumer insights, marketing psychologie en creativiteit. In de online strategie heeft jouw brand altijd een centrale rol. We  dat je als ondernemer of marketing/communicatie professional altijd grip houdt op je strategie en ROI. Je kunt je laten faciliteren door bureaus of freelancers, maar jij hebt controle op de koers.

Jouw merk staat centraal

In online marketing strategie verdient jouw merk een centrale rol. Waarom? Merken maken het verschil en zijn bijzonder functioneel. Dat komt omdat ze inspelen op ons onderbewuste, wat verantwoordelijk is voor vrijwel alle aankoopbeslissingen die we maken. Ze helpen ons kiezen in een overdrukke wereld en markt.


Image

Merkstrategie voor meer financieel succes

Uit steeds meer studies blijkt dat organisaties met een consistent merkbeleid veel succesvoller zijn, zeker ook in financiële zin, dan bedrijven die zich louter focussen op hun “traditionele” bedrijfs- en marketingstrategie. Dit geldt zowel voor business-to-consumer bedrijven als business-to-business bedrijven, van groot tot klein, van private tot non-profit en van productiebedrijven tot dienstverlenende bedrijven.

Het loont dus om een sterk merk centraal te stellen in de moderne bedrijfsvoering. Het is een misvatting dat een sterk merk alleen iets is voor de big boys van deze wereld, en dat het sexy moet zijn. Veel ijzersterke merken zijn bijzonder gewoon. Brand Density helpt je om jouw merk tot leven te laten komen in alle facetten van je online strategie. Samen met jou én je medewerkers.

Image

Over Marieke

Ik geloof in de kracht van energie. Als de energie die binnen een bedrijf leeft buiten gezien, gehoord en gevoeld wordt, ontstaan er geweldige ontwikkelingen. Energie brengt ons in beweging. Als ondernemers, als marketing professionals, als young potentials en als consumenten. Van daaruit ontstaan resultaat en groei. Al vanaf dag één is energie voor jouw marketing en merk dan ook mijn missie. 

Marieke in het kort? Fanatiek, enthousiast, willen is kunnen. Brabantse genen, Rotterdamse nuchterheid. Marketing en ondernemers DNA in iedere cel. Voorzien van het vermogen om on the spot met gefundeerde inzichten te komen om jouw business en brand te doen groeien. 

Keynote spreker

Marieke Pijler boeken als keynote spreker? 

Neemt contact op

Training

Blijf als marketeer on top of your game. In een Masterclass, incompany of één op één.

Bekijk

Strategie

Bouw doelgericht aan het groeien van jouw business en brand. In losse sessies of een coaching traject.

Bekijk