Over

Transformeer jouw bedrijf naar een winstgevend merk met online aantrekkingskracht. Brand Density helpt je bouwen aan een business en brand waar mensen naar verlangen, voor willen betalen en over praten. Marieke helpt, samen met een team van partners, bedrijven die hun merk écht willen leven en zichzelf in online kanalen ijzersterk willen branden en vermarkten. Ook coacht Marieke scale-ups en start-ups met groeiambities in het bouwen van hun brand en business. 

Branding en online strategie voor groei 
Image


Accelerator van groei

Brand Density is geen bureau, maar een plug-in op jouw bestaande team. Je kunt je strategie dus niet aan ons uitbesteden: daar geloven wij niet in. Als trainer, strateeg en coacht helpt Brand Density jouw merk van binnenuit versterken en je (online) groei versnellen. Las je daar nu 'wij?'. Ja, dat klopt. Vanuit Density werkt Marieke samen met partners, waaronder: 


Partners

Image
Image
Image
Image
Image

Is dit voor mij? 

Hey jij, 

Ben jij (marketing/communicatie) manager, directeur of ondernemer? Dan sta je voor de taak om een sterk merk te bouwen waar jouw doelgroep op afkomt. Met een sterk merk is het goed zakendoen. Je wilt daarom haarscherp hebben wat je biedt en hoe jouw merk zich onderscheidt. Door jouw merk met een heldere online strategie te activeren ontstaat groei. 

Brand Density werkt voor bedrijven van alle groottes. Van start-ups die overtuigend uit de startblokken willen komen en scale-ups die flink willen groeien, tot corporates die scherp willen blijven. 

 

Jouw merk staat centraal

In online marketing strategie verdient jouw merk een centrale rol. Waarom? Merken maken het verschil en zijn bijzonder functioneel. Dat komt omdat ze inspelen op ons onderbewuste, wat verantwoordelijk is voor vrijwel alle aankoopbeslissingen die we maken. Ze helpen ons kiezen in een overdrukke wereld en markt.


Image

Merkstrategie voor meer financieel succes

Uit steeds meer studies blijkt dat organisaties met een consistent merkbeleid veel succesvoller zijn, zeker ook in financiële zin, dan bedrijven die zich louter focussen op hun “traditionele” bedrijfs- en marketingstrategie. Dit geldt zowel voor business-to-consumer bedrijven als business-to-business bedrijven, van groot tot klein, van private tot non-profit en van productiebedrijven tot dienstverlenende bedrijven.

Het loont dus om een sterk merk centraal te stellen in de moderne bedrijfsvoering. Het is een misvatting dat een sterk merk alleen iets is voor de big boys van deze wereld, en dat het sexy moet zijn. Veel ijzersterke merken zijn bijzonder gewoon. Brand Density helpt je daarom bouwen aan een winstgevende business en een rocksolid brand. 

Image

Over Marieke

Marieke Pijler is branding en marketing specialist. Ze verzorgt inspirerende lezingen, workshops en trainingen over branding en marketing. Tevens voorziet ze start-ups en scale-ups van strategie en coaching om hun business en brand te laten groeien. Met haar beoordeling behoort ze tot de hoogst gewaardeerde trainers in branding en marketingland.

Marieke is een spreker waar je merkbaar energie van krijgt. Ze geeft haar publiek de impuls om in dit digitale tijdperk te bouwen aan een brand met profit en purpose. 

Keynote spreker

Marieke Pijler als spreker boeken? Dat kan via Speakers Academy.

Offerte aanvragen


Training

Programma's en training voor marketeers die zélf de toolset willen voor een onderscheidend en groeiend merk. 

Bekijk

Strategie

Voor marketeers en managers in MKB(+) en corporates die snel meer grip willen op hun merk- en online strategie.

Bekijk