Over

Brand Density is een boutique brand consultant gespecialiseerd in training en consultancy. In een wereld vol overvloed en keuzes helpen wij jouw doelgroep om voor jou te kiezen. Dat begint met een sterke waardepropositie, brand story en het online plan om die wereldkundig te maken. Zo werken we aan sterke merken met profit, purpose en aantrekkingskracht.  

Image


Consultancy

Building a brand and story people connect with

Brand Density helpt bedrijven middels merkstrategie en een aansluitende online strategie een verhaal te vertellen dat onthouden wordt en de doelgroep aantrekt, boeit en bindt. Dat doen we middels brand workshops en op basis van onze eigen leadership brand® methode. 

 

 


Partners

Image

Training

Ontwikkel de branding skills 

Wij maken brand leaders slimmer: we geven ze zélf de kennis en tools in handen om hun merk zélf te laten groeien, online en offline. Bedrijven investeren daardoor minder in de marges van een bureau en meer in de potentie van hun eigen personeel. Dat maakt je merk bij voorbaat al sterker. 


Image

Leadership brand®

Uit tal van studies blijkt keer op keer dat organisaties met een consistent merkbeleid succesvoller zijn, zeker ook in financiële zin, dan bedrijven die zich louter focussen op hun “traditionele” bedrijfs- en marketingstrategie. Dit geldt voor alle type bedrijven. En dat is logisch, want in een verzadigde markt zijn bedrijven zelden nog écht onderscheidend met hun product of dienst. De merkdimensie wordt daarom steeds belangrijker. 

 

Image

Over Marieke

Marieke Pijler is branding en marketing specialist. Ze verzorgt inspirerende lezingen, workshops en trainingen over branding en marketing. Tevens voorziet ze start-ups en scale-ups van strategie om hun business en brand te laten groeien. Met haar beoordeling behoort ze tot de hoogst gewaardeerde trainers in branding en marketingland.

Marieke is een spreker waar je merkbaar energie van krijgt. Ze geeft haar publiek de impuls om in dit digitale tijdperk te bouwen aan een brand met profit en purpose. 

Keynote spreker

Marieke Pijler als spreker boeken? Dat kan via Speakers Academy.

Offerte aanvragen


Training

Programma's en training voor marketeers die zélf de toolset willen voor een onderscheidend en groeiend merk. 

Bekijk

Strategie

Voor marketeers en managers in MKB(+) en corporates die snel meer grip willen op hun merk- en online strategie.

Bekijk