Skip to content

Over
Brand Density

Brand Density helpt ondernemers en groeiende merken hun markt te domineren vanuit een ijzersterke positionering. Middels business coaching en merkstrategie help ik ondernemers met het vinden en claimen van hun meest winstgevende en aantrekkelijke positie in de markt.

Een merk is pas sterk als het verkoopt.

Hoe kan het dat het ene bedrijf moeiteloos klanten aantrekt terwijl het andere bedrijf moet vechten voor omzet? Een vraag die mijn altijd heeft gefascineerd. Het antwoord is betrekkelijk simpel: kies een ijzersterke positionering in de markt en voer deze 360 graden rond door in consistente, effectieve marketing. Dit is exact waar ik ondernemers mee help, als businesscoach voor zelfstandigen en als merkstrateeg voor scale-ups.

Claim de positionering
die je moeiteloos klanten
oplevert

Helder, direct en recht voor z’n raap. In mijn blogs en artikelen deel ik mijn mening over ondernemen en positioneren. Die is vaak niet mals, maar wel erg duidelijk. Daarom worden ze veel gedeeld en nog vaker gelezen. 

Over Marieke

Merkstrateeg, business coach. Met een hekel aan business coaching overigens. En liefde voor klare taal en strategie. Brabantse genen, Rotterdamse aanpak. Onderaan begonnen, uitgegroeid tot topverkoper en later merkstrateeg. Een waardevolle combinatie. Want je kunt nog zo’n mooi merk hebben: het is pas sterk als het verkoopt.

mediamodifier_image (1)

Had ik dit vijf jaar geleden maar gelezen.

– Marlon Augustijn, First Aid Marketing

Jouw waarde, in één zin.

Hèhè, ze bestaan nog! Zo’n e-book die het lezen waard is. Ontdek jouw meest winstgevende en aantrekkelijke positionering in de markt, jouw klantoase. Pas dan wordt marketing supereffectief. Download nu het e-book.

Met het invullen van dit formulier ga je akkoord met onze privacy verklaring

Let your brand be
moved by the people
who love it.