Copywriting Opdrachten

Brand density biedt (vaste) opdrachten voor copywriters en online marketing professionals. Wij werken samen met een netwerk van copywriters en tekstschrijvers aan leuke en langdurige opdrachten. Onze opdrachtgevers voorzien wij structureel van contentstrategie en pakkende content om hun doelgroep aan te trekken en te binden.  

Gezocht: freelance copywriters en tekstschrijvers

Herken jij je onderstaand profiel?

Je bent journalistiek vaardig

Je hebt kennis van journalistiek en kunt (telefonisch) interviews afnemen bij onze opdrachtgevers, welke je vertaalt naar de benodigde content (blogs, whitepapers, e-books). Je hebt een brede interesse en kunt je pijlsnel verdiepen in een vakgebied. Aan jou de taak om de waarde van de klant begrijpelijk te maken in praktische en pakkende tekst door de klant slim uit te vragen. Jij verstaat die kunst als geen ander. 

Je schrijft zowel prikkelend als SEO geoptimaliseerd

Een tekst die zowel prikkelend is als SEO-waardig? Jij hebt het in de vingers. Jouw stijl is fris, leest lekker weg en maakt dat je verder wilt lezen. 

Jouw timemanagement skills zijn on fleek 

Sturen op diepgang en de clou tijdens interviews, doelgericht werken en deadlines halen zit in jouw DNA.

Je bent een geboren projectmanager

Als copywriter voor een van onze brands werk je super zelfstandig en manage je het project. Extra content volgende maand? You saw it coming. Zijn er anderen bij betrokkenen, zoals een web developer en merkstrateeg – dan zorg jij tijdig voor de communicatie. 

 

Copy koffie? Maak kennis met ons!