Aftermovie ‘Dichterbij een format voor een sterk merk’

Iedere dag verschijnt er een stortvloed aan content online. We willen allemaal de aandacht. Hoe maak je als merk nou écht verbinding met je publiek?

Veel organisaties die ik tegenkom hebben een ongelooflijk groot potentieel. Zij kunnen het publiek – als ze willen – écht raken met appealing content die smaakt naar meer. Content die hun bereik vergroot en potentiële aantrekt.

Benut jij de fascinatie kracht van je merk eigenlijk? Op het snijvlak van diepe inzichten in wat er speelt bij het publiek en de fascinerende merkverhalen van de organisatie zit een grote kracht. Dat begint bij deepdiven in je identiteit.

In deze keynote inspireerde ik mijn publiek om hun merkverhaal op zo’n manier te vertellen dat er verbinding ontstaat met het publiek. Geen push maar pull. Content die mensen laat stoppen met scrollen. Mensen zijn geen rationele wezens die voelen. Het zijn voelende wezens die denken. Ik hoop in 2020 weer veel lezingen te morgen verzorgen, en organisaties en marketing/communicatie professionals te mogen trainen en voorzien van strategie voor een groeiend, aantrekkelijk merk.