Welke content werkt voor jouw merk? Kom naar de lezing bij SHH productions op 26 september

Rotterdam
Ben jij klaar voor de volgende stap met videomarketing?

Op 26 september gaan de deuren van SHH productions in Rotterdam open voor marketeers die klaar zijn voor de volgende stap met videomarketing. Een avond waar ik ongelooflijk veel zin in heb. Want hoe val je nog op met je merk, in dit drukke digitale landschap waar consumenten dagelijks overspoeld worden met content? We duiken samen in de wereld van content brands

Zichtbaar worden met videomarketing is niets nieuws meer. De uitdaging zit ‘m in het structureel boeien en binden van je audience. Als gastspreker geef ik een lezing waarbij ik je inspireer dichterbij een format voor een sterk merk te komen. Met enorme energie neem ik je mee in de wereld van krachtige formats en de lessen die schuil gaan achter de successen. Zo kun jij bouwen aan een waardevolle video marketing strategie waarmee je jouw doelgroep echt boeit en bindt. Wil jij als marketeer investeren in een ijzersterk content brand? SHH productions nodigt je uit. Ik ontmoet je graag op 26 september!

Er is plek voor max 50 marketing en communicatie professionals. Na de lezing volgt een netwerkborrel. Toegang is gratis, dus wees er snel bij.

Meld je snel aan via de volgende link: https://bit.ly/2L24uDF