Aandacht voor sterke merken: Marieke Pijler start als spreker bij Speakers Academy

In de afgelopen jaren gaf ik tientallen lezingen en Masterclasses. In het Nederlands en Engels, zowel in Nederland als over de grens, bij een grote variëteit aan opdrachtgevers.  Zo sprak ik bijvoorbeeld op een congres van de EUregio in Ahaus (Duitsland) over de impact van contentmarketing op de branding van de regio. Tijdens de TOPontmoeting van de regio Noord-Limburg sprak ik over over samenwerking aan een aantrekkelijk merk voor werknemers  in het kader van de arbeidsmarktproblematiek die deze regio kent. Ik gaf mooie masterclasses, waaronder een gastcollege bij de Masterclass digitale communicatie van de Universiteit van Amsterdam over content marketing als branding tool.

TOPontmoeting Noord-Limburg over arbeidsmarktproblematiek in de regio. Ik sprak over de kracht van branding en met name de samenwerking daarin: een keten van werkgevers die samenwerken aan een aantrekkelijk Noord-Limburg.

Het was tijd voor een volgende stap. Met Brand Density heb ik een belangrijke boodschap, want deze wereld vraagt meer dan ooit om sterke merken. Ik geef mijn publiek de inspiratie om te bouwen aan een sterk merk waar mensen naar verlangen, voor willen betalen en over willen praten. Merken die zich aanpassen én karakter hebben. Ze zijn in sync zijn met consumenten en weten hen online te boeien en binden. Sterke merken werken bovenal als een kompas voor de groei en innovatie van een bedrijf. Het heeft de kracht om start-ups te begeleiden overtuigend uit de startblokken te komen. Maar dat niet alleen. Sterke merken hebben ook meer dan ooit een purpose. Want onze maatschappij vraagt meer dan ooit om merken die verantwoordelijk zijn en ons leiden naar een betere wereld. Tijd voor nog meer lezingen en keynotes dus!

Ik ben daarom de samenwerking aangegaan met dé autoriteit op het gebied van sprekers: Speakers Academy. Vanaf heden ben ik bij hen exclusief te boeken als spreker en dagvoorzitter. Mijn profiel bekijk je hier.  Ik heb veel vertrouwen in deze samenwerking en ben dankbaar voor dit podium.