Interview Marieke Pijler door NCOI: “als ik het met energie deel, blijft het veel beter hangen”

Op zaterdag 18 mei was het zover: het BCN gebouw aan de Catherijnesingel in Utrecht stroomde vol met enthousiaste aspirant-studenten. NCOI Opleidingen hield haar Open dag – het moment voor professionals om zich te oriënteren op de volgende stap in hun carrière. Namens NCOI Opleidingen ben ik gevraagd om twee inspiratielessen te verzorgen over marketing voor de merken van nu. Een onderwerp wat ik adem en leef.

Energie is in mijn optiek het allerbelangrijkste ingrediënt van een goede les of training. Natuurlijk, de stof overbrengen is één. Maar er ontstaat nooit een verandering zonder actie. Als docent en trainer is het niet louter mijn taak om mijn publiek te inspireren en te laten leren – dat is niet zo moeilijk. k geloof dat het mijn taak is om verandering aan te jagen. Mensen volgen onderwijs om zelf beter te worden, zodat ze met die skills wat kunnen. Mijn cursisten vragen veel van mij, maar ik vraag ook veel van mijn cursisten. Ik zie iedere les, training, keynote of lezing  dan ook als een wisselwerking van energie. Daaruit ontstaat groei.

Het interview kun je hier lezen. 

Marieke Pijler Trainer Content Marketing

Foto’s boven en onder: Bart Rondeel Photography

Marieke Pijler, Trainer Content Marketing