Marieke Pijler is Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2019

Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar Marieke Pijler Barbara Kathmann Wethouder

Wat een spanning, wat een erkenning. Op 10 april stond ik op het podium in een overvolle Burgerzaal van het Rotterdamse stadhuis. Hier werden de prestigieuze Rotterdamse Zakenvrouw Awards uitgereikt. Met veel trots mag ik delen dat ik met Brand Density heb gewonnen in mijn categorie! 

v.l.n.r. Marieke Pijler (Brand Density), Nan Su (Dutch Sino Business Promotions, winnaar categorie Zakenvrouw met personeel), Graciëlla van Hamersveld (Closure, Winaar categorie aanstormend talent). 

Op de website van Stichting Rotterdamse Zakenvrouw wordt geschreven:

“Tijdens deze derde editie van de verkiezing, ging Nan Su van Dutch Sino Business Promotions er met de titel Zakenvrouw van het Jaar Met Personeel vandoor. Marieke Pijler van Brand Density won de award Zakenvrouw van het Jaar Zonder Personeel, en Graciëlla van Hamersveld van Closure was het Aanstormend Talent van de avond. De awards werden dit jaar uitgereikt door wethouder Barbara Kathmann, en de opening werd verzorgd door Plaatsvervangend Gevolmachtigd Minister van Curaçao Mw. Eunice Eisden. De presentatie was in handen van Suzanne Mulder.”

Veel gestemd

Het bestuur van de Stichting Rotterdamse Zakenvrouw, die de verkiezing heeft bedacht en jaarlijks organiseert, is verheugd te zien dat er ook dit jaar weer veelvuldig voorgedragen en gestemd is. Ruim 3100 Rotterdammers kozen hun favoriet. Deze publieksstemmen werden meegenomen als waardefactor voor wat betreft publieke impact. Het juryoordeel was uiteindelijk doorslaggevend bij het bepalen van de winnaars. Per award is een jury samengesteld.

Juryleden

De vakjury bestond uit:

– Janne Vereijken – Spring Company (Winnaar 2018)
– Remco van der Jagt – Ibis City Centre Rotterdam
– Jacqueline Breeman – F. Breeman
– Jolanda van der Steen – La Fontaine Coaching & Consultancy
– Moria dekker-de Boer – Nationale-Nederlanden
– Ronald van Raay – Rabobank Rotterdam
– Jettie Bourquin – Trainingscentrum Rijnmond BV/SRZ

Op het podium

Energie en passie spatten van de zakenvrouwen op het podium af. Allen met duidelijke expertise in hun vakgebied en een voorbeeld voor velen. Tot de finalisten voor de Nationale-Nederlanden Zakenvrouw Met Personeel behoorden, naast Nan Su, ook Karin van Elten van Glazenwasserij van Elten en Emily Ansenk, directeur van Kunstal Rotterdam. In de categorie Ibis Novotel Zakenvrouw Zonder Personeel nam Marieke Pijler het op tegen Mahesvari Autar van DesiYUP en Birgit van der Heide van Babs Oppasservice. Bij de Rabobank Aanstormend Talent was Graciëlla van Hamersveld samen met Suzanne Knegt van RotterTram en Pauline Calmez van Netwerk Nieuw Rotterdam geselecteerd.

Marieke Pijler en wethouder Barbara Kathmann, die de prijs uitreikte. 

Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar Award

De Rotterdamse Zakenvrouw Awards stimuleren, inspireren, verbinden en geven bekendheid aan vrouwelijk ondernemerschap in Rotterdam als voorbeeld voor andere ondernemers. De Zakenvrouwen van het Jaar in Rotterdam zijn een voorbeeld voor andere vrouwelijke ondernemers. Naast visie, financieel inzicht en creatief ondernemerschap worden de Rotterdamse zakenvrouwen beoordeeld op hun successen, onderscheidend vermogen, en maatschappelijke betrokkenheid en het verstrekken van werkgelegenheid in de regio Rotterdam.

Organisatie

De organisatie van de zakenvrouwverkiezing is in handen van de Stichting Rotterdamse Zakenvrouw, welke bestuurd wordt door Danielle de Wilde, Jettie Bourquin, Yvette Huijsmans en Patricia Gijp. Met de Zakenvrouw van het Jaar Awards in Rotterdam willen zij niet alleen de Rotterdamse powervrouwen in het zonnetje zetten, maar ook andere vrouwelijke ondernemers stimuleren zichzelf te ontwikkelen en op de kaart te zetten.”

Graag wil ik mijn opdrachtgevers bedanken, alsook mijn cursisten en business partners voor hun vertrouwen en energie. Ik ben dankbaar met en voor jullie te mogen werken. De titel Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar zal ik met veel eer en respect kenbaar maken.

 

Zie ook de persberichten:

Emerce: “Online Strateeg Marieke Pijler Rotterdamse Zakenvrouw 2019”

Marketingtribune: “Marieke Pijler is beste Rotterdamse Zakenvrouw” 

Nationale Nederlanden: “Winnaars Rotterdamse Zakenvrouw Awards” 

Stichting Rotterdamse Zakenvrouw – de winnaars van 2019 

Gemeente Rotterdam: “De Rotterdamse zakenvrouwen van 2019” 

De Havenloods: “Marieke Pijler is Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2019” 

Ondernemen010: “Dit zijn de Rotterdamse Zakenvrouw van 2019”

Persberichten: “Marieke Pijler Rotterdamse zakenvrouw van het jaar 2019”  

Briskmagazine: “Online strateeg Marieke Pijler Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar 2019”