Finalist Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2019

Met veel trots mag ik delen dat ik in de finale sta van de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar verkiezing. Na een nominatieronde en twee intensieve jurygesprekken sta ik op 10 april in de finale die zal plaatsvinden in Stadhuis Rotterdam.

Je kunt hier op mij stemmen. 

De nominatie

Tot en met 8 februari 2019 konden vrouwelijke ondernemers voordragen worden voor de Rotterdamse Zakenvrouw Awards 2019 in drie categorieën. De genomineerden werden op donderdag 21 februari bekend gemaakt tijdens de bekendmakingsborrel in Holland Casino. De 3 jury’s hebben per categorie de selectie gemaakt welke voorgedragen zakenvrouwen tot de genomineerden behoren. Ik ding mee in de categorie Zelfstandigen Zonder Personeel.

Over de Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar 2019 verkiezing

Rotterdam, de stad van opgerolde mouwen en hooggehakte powervrouwen. Maar wie zijn dat eigenlijk, die sterke vrouwen aan de top? Van horecamagnaten, marketinggoeroes, kledingontwerpers tot cybersecurityexperts; ondernemers met een enorme passie voor hun vak, die zich niet snel gewonnen geven en steeds weer in het diepe durven te springen. Rotterdam kent er velen. De havenstad is gebouwd door zakenlieden met een enorme wilskracht, zowel zakenmannen als -vrouwen. Laatstgenoemden lijken een beetje in de luwte te blijven.

Het bestuur van Stichting Rotterdamse Zakenvrouw vindt dat onderscheidend vrouwelijk ondernemerschap in Rotterdam een podium verdient. Daarom organiseert de stichting de jaarlijkse zakenvrouw verkiezing in de Maasstad.

Op 10 april 2019 zullen de awards wederom worden uitgereikt in de Burgerzaal van het Stadhuis. Ditmaal door de wethouder van Economie & Ondernemerschap, Barbara Kathmann.