Content

 Content is de belangrijkste grondstof in het aantrekken en binden van (nieuwe) klanten. Content is de benzine die je vooruit brengt, en daarmee dichter bij je klanten. Goede content is relevant, heeft persoonlijkheid, en past bij jouw brand. Het is ernaar ontwikkeld om jouw prospects in beweging te brengen. Goede content brengt potentiële klanten naar je site, waar je ze in het koopproces binnentrekt. Jij wilt bijvoorbeeld dat (potentiële) klanten jou als een autoriteit in de markt gaat zien. Of misschien wil je ze aanzetten tot een aankoop. Goede content start met het definiëren van Buyer Personas en een Buyers Journey; daar helpen wij je graag mee op weg. 

Bij ons kun je...

Webteksten laten schrijven (NL/EN)

Blog artikelen laten schrijven (NL/EN)

Whitepaper of e-book laten schrijven (NL/EN)

Videocontent laten maken voor social media en website 

Content voor een vaste prijs

Tekst

Nieuwe klanten aantrekken en bestaande klanten boeien met pakkende content? Heel slim, maar doe het wel structureel. Maandelijkse content draagt bij aan een hogere SEO ranking en een vergroot aantal verkoopkansen. Wil jij ook meer klanten naar jouw website trekken? Het begint met een interview!

Video

Video verhoogt de conversie op jouw landingspagina en trekt kijkers op social media. Naast eenmalige producties hebben wij ook een video-abonnement voor een vaste prijs. Professioneel camerawerk, professionele edit en script. Benieuwd wat er voor jouw budget mogelijk is? 

content voor een fixed price

Al onze tekst en video services worden geleverd op basis van een fixed price.  Zo weet je precies wat je voor jouw budget kunt verwachten en kom je nooit voor verrassingen te staan. 

Direct aan de slag

Online strategie ontwikkel je helemaal zelf met onze praktische tools en templates uit onze trainingen.

Waardepropositie canvas

Canvas voor webteksten

Merkpositionering Canvas

Storytelling canvas

Bekijk ook

Training

Strategie