Skip to content

Businesscoach

Business coaches, daar vind ik wat van. Daarom kun je bij mij rekenen op duidelijke strategie en consulting op basis van een flink trackrecord. Geen gelummel in groepjes, alles voor honderd procent een-op-een. Ik help je uiterst winstgevend worden met een hoogwaardig aanbod. Van meest winstgevende positie in de markt naar doorlopende stroom aan klanten. Jij, als leading expert van jouw markt. 

Direct naar de hoe,
zonder gedoe.

Als je serieuze groeiplannen hebt, dan zit je met vragen. Een doorbraak in jouw markt vraagt om een ijzersterke positionering en de marketing die daarbij past.

Met alleen input en inspiratie maak je geen meters. Net als met wat gelummel in de gemiddelde mastermind of (groeps)coaching. Hartstikke leuk, maar jij wilt gewoon antwoorden. Want jij kent dat gevoel: vandaag zie je het scherp, en morgen trekt spontaan de mist op. Tijd voor scherpte en begeleide implementatie dus.

Ik ben er voor de ‘hoe dan?’ en de ‘hoe nu verder vanaf hier?’ Niet als business coach met open vragen, maar als de strateeg met antwoorden. Al zal ik je wel coachen, want ik zie graag dat je er álles uithaalt wat erin zit.  

Houd mij gerust accountable, dat doe ik namelijk ook met jou.

Marieke044

Alleen concrete antwoorden brengen je tot het plan met concrete acties.

Wat als Neil Armstrong en Buzz Aldrin bij aankomst op de maan nooit waren uitgestapt? Nou? Dan had er nooit iemand een voet op de maan gezet. Toch is dit wat veel ondernemers doen: in hun hoofd reizen ze eindeloos, ze zetten alleen geen vlag op hun eigen terrein. Ze missen de positie en het plan. Dat vraagt niet om de zoveelste coach met vragen, maar een strateeg met antwoorden. Geen inspiratie, maar implementatie. Direct naar de hoe, zonder gedoe. Tijd om jouw terrein te claimen.

Ontwerp zonder titel (2)

Hierom wil je uitgerekend door mij gecoacht worden.

Dit is hoe ik werk.
En dit is waarom het werkt.

100% een-op-een werk

Persoonlijke aandacht en antwoord op jouw vragen. Live of online. Ik ben een strateeg pur sang, in de tweede plaats pas coach. Daardoor weet je niet alleen wat je moet doen, maar ook hoe en waarom. Werken met mij is intensief, want ik haal alles uit jou en de tijd waarvoor je mij betaalt - dat verwacht ik ook van jou.

Geen coaching maar concrete strategie, consulting en acties

Een online programma werkt pas wanneer je een serieus plan hebt. Het geeft je een stevige houvast in de uitvoering en laat je begrijpen waarom je doet wat je doet. Bestudeer je de content voorafgaand aan de coaching, dan hoef ik je tijdens de sessie minder uit te leggen en maken we sneller meters samen.

Implementatie & Accountability

Je positionering vertaalt zich naar een plan. Alles valt en staat met jouw uitvoering daarvan. Wil je door mij gecoacht worden, dan verwacht ik actie van je. Geen gelummel en getrut, maar Laserfocus. Daarom houd ik je aan je plan en check ik je tussentijds. Mijn klanten spreek ik veel over hun tussentijdse voortgang.

"

We begonnen om 10:00 en om 10:15 wist ik al: dit is zo goed! Met haar enorme kennis, drive en scherpte heb ik mijn creatieve ideeën concreet gekregen en tot een helder plan gemaakt."
José van den Hoven, Eigenaar Forza Company

9,1

Score op Springest.nl

5/5

Op basis van 100+ Google reviews

Waarom werken ondernemers met mij als business coach?

Als je een serieus winstgevend bedrijf wilt, stop dan met aanmodderen. Verruil input en inspiratie voor daadkracht en discipline. Wat je daarvoor nodig hebt? Gerichte focus op het juiste. Laat mij je daarbij helpen. 

Potentie
Ik help je doorgronden wat de potentie is in jouw markt en niche. Met welke waardepropositie en opbouw in je aanbod kun je aan een serieus bedrijf bouwen? Omdat de vent de tent maakt, begint die potentie bij jou. Werken met mij betekent aanpoten. We halen er alles uit wat erin zit.
Positie
Ik help je jouw huidige resultaten doorbreken vanuit een messcherpe positionering. Hoe kunnen we jouw merk zó positioneren dat klanten direct de waarde, relevantie én urgentie voelen om nú actie te ondernemen? Welke positionering laat jouw klanten geen keuze dan voor jou te kiezen? Met welke boodschap heb je direct hun aandacht?
Performance
Nu komt het aan op actie: doorpakken. Potentie en positie zij de basis, maar uiteindelijk komt het aan op jouw performance. Ik help je aan een stevig plan voor jouw marketing en advertising. Maar werk ook aan jouw persoonlijke performance als ondernemer.

Contact

Van een ijzersterke propositie
Naar een winnende positie
En dedicated uitvoering.

"Ja, maar hoe dan?"

Ik luister graag eens naar jouw uitdaging en geef je direct
een eerste advies. Vul het formulier in, dan nodig ik je uit voor een call.